Volleybalvereniging Elite/Dynamo

Volleybalvereniging Elite/Dynamo is een Volleybalclub gelegen aan Bleekenweg 14 in Neede.

Meer informatie over Volleybalvereniging Elite/Dynamo in Neede

Op woensdag 1 november vindt de jaarlijkse ALV plaats in de kantine van sportzaal de Oranjelaan. Als je de officiële uitnodiging en stukken hebt gemist, kun je je melden via de voorzitter om deze alsnog te ontvangen. Op dinsdagavond 10 oktober geeft het Eredivisieploeg Active Living Orion H1 een clinic aan jeugdleden van Elite/Dynamo. Deze ploeg is tweemaal landskampioen geworden en heeft verschillende andere prijzen gewonnen. De clinic begint om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur, ouders en andere belangstellenden zijn ook welkom. De Week van de Scheidsrechter staat weer voor de deur en Elite/Dynamo is op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Er worden boekjes met loten uitgedeeld voor de Grote Clubactie en Heren 1 heeft zich noodgedwongen teruggetrokken uit de competitie. Ze blijven wel trainen en zijn op zoek naar nieuwe spelers voor het volgende seizoen.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Elite/Dynamo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Elite/Dynamo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Elite/Dynamo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Elite/Dynamo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Volleybalvereniging Elite/Dynamo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Elite/Dynamo

Bezoekers bekeken ook