Voetbalvereniging D.E.O.

Voetbalvereniging D.E.O. is een Voetbalclub gelegen aan Platvoetsdijk 8 in Borculo.

Meer informatie over Voetbalvereniging D.E.O. in Borculo

Op zondag 12 november organiseert de DEO selectie op Sportpark Dijkhoek een Super Sunday-evenement. Tijdens dit evenement zullen de selectiespelers geld inzamelen met een Rad van Fortuin om hun trainingskamp naar Benidorm te bekostigen. Daarnaast zal de DEO selectie samen met de Dames van Kerkemeijer Gemini 1 op zaterdagavond 2 december een feestavond organiseren bij Kerkemeijer. De vereniging is erg blij met hun sponsoren, omdat zij met de sponsor-opbrengsten kunnen investeren in de jeugdafdeling, het complex kunnen onderhouden en de faciliteiten kunnen verbeteren.

Wil je weten wat Voetbalvereniging D.E.O. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging D.E.O. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging D.E.O.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging D.E.O. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Voetbalvereniging D.E.O. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging D.E.O.

Bezoekers bekeken ook