Vittorio Motorsport

Vittorio Motorsport is een Autorestauratie gelegen aan Needseweg in Borculo.

Meer informatie over Vittorio Motorsport in Borculo

Vittorio Motorsport is gespecialiseerd in restauratie, reparatie en onderhoud van oldtimers, youngtimers en moderne auto's. Ze werken samen met gespecialiseerde vakmannen en voeren onderhoud uit volgens de fabrieksrichtlijnen om de fabrieksgarantie te behouden. Voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen, biedt Vittorio Motorsport motortuning en race- en rally-preparatie volgens de FIA richtlijnen. Ze hebben ook de expertise om ondersteuning te bieden bij evenementen zoals Dutch Time Attack en de Tulpenrally. Sieger, de oprichter van Vittorio Motorsport, begon op 15-jarige leeftijd met het restaureren van zijn Alfa Romeo Giulia en heeft een voorliefde voor auto's die door het bedrijf loopt. Hij heeft ook ervaring opgedaan als restaurateur en werkplaatschef bij een gerenommeerde Land Rover-restaurateur. Vittorio Motorsport is gevestigd in Borculo, Nederland, en is alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat Vittorio Motorsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vittorio Motorsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vittorio Motorsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vittorio Motorsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vittorio Motorsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vittorio Motorsport

Bezoekers bekeken ook