Vel-Ari Haarmode

Vel-Ari Haarmode is een Kapper gelegen aan Hofstraat 2 in Beltrum.

Meer informatie over Vel-Ari Haarmode in Beltrum

Vel-Ari Haarmode is een trendy kapsalon in Beltrum, gelegen in het centrum van de stad. Het team, bestaande uit Gera, Wil en Bianca, streeft ernaar om elke dag kwaliteit en creativiteit te bieden op het gebied van haarmode. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn belangrijke waarden in de salon. Het team blijft op de hoogte van de laatste trends door jaarlijks cursussen en trainingen te volgen. De kapsalon werkt met trendy en goede kwaliteit haarproducten en biedt ook knipbeurten aan na schooltijd, waarbij kinderen worden ontvangen met een glaasje ranja. Daarnaast verzorgt Vel-Ari Haarmode ook galakapsels en trouwkapsels op afspraak. De salon biedt gratis WiFi aan en knippen zonder afspraak is ook mogelijk. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar de kapsalon of online een afspraak worden gemaakt. Vel-Ari Haarmode is een gevestigde naam in Beltrum en het team streeft ernaar om een leuke sfeer en creativiteit te creëren, zodat iedereen zich thuis voelt in de salon.

Wil je weten wat Vel-Ari Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vel-Ari Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vel-Ari Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vel-Ari Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vel-Ari Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vel-Ari Haarmode

Bezoekers bekeken ook