Van Wijnen Eibergen

Van Wijnen Eibergen is een Aannemer gelegen aan Kiefte 4 in Eibergen.

Meer informatie over Van Wijnen Eibergen in Eibergen

Van Wijnen Eibergen is een bouwbedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de regio Twente en de Achterhoek. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en ontwikkelen van betaalbare, leefbare en toekomstbestendige woon-, werk- en zorgomgevingen. Met 65 vakmensen uit de regio zetten ze zich in voor de beste en meest duurzame resultaten. Ze werken samen met corporaties, investeerders, gemeenten, provincies, bedrijven en zorginstellingen om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Het bedrijf heeft een regionaal vastgoedkantoor in Deventer voor vragen over vastgoedbeheer. De vestigingsdirecteur is Marleen Mokkink en de adjunct-directeur is Paul Florijn. Ze hebben verschillende vacatures beschikbaar en je kunt hen online volgen.

Wil je weten wat Van Wijnen Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Wijnen Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Wijnen Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Wijnen Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Van Wijnen Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Wijnen Eibergen

Bezoekers bekeken ook