Van Beijck

Van Beijck is een Bicycle wholesaler gelegen aan Oude Eibergseweg 17C, 02 in Neede.

Meer informatie over Van Beijck in Neede

Geniet van de vrijheid van een elektrische fiets door je gewone fiets om te bouwen met de ombouwsets van Van Beijck. Met de elektrische fiets ombouwset van Van Beijck kun je jouw fiets ombouwen tot een e-bike. Bekijk welke onderdelen er in de ombouwset zitten en of je het zelf wilt monteren of door een dealer wilt laten doen. Of je nu een stadsfiets, mountainbike of driewieler hebt, met de ombouwset kun je elke fiets elektrisch maken. Van Beijck heeft een groot dealernetwerk in Nederland en België, dus er is altijd een dealer bij jou in de buurt. Het bedrijf is actief sinds 2009 en richt zich op krachtige en natuurlijke ondersteuning met een zo laag mogelijk verbruik. In de configurator van Van Beijck kun je gemakkelijk de juiste ombouwset voor jouw fiets samenstellen. Als je nog vragen hebt, kun je terecht bij de veelgestelde vragen op hun website. De ombouwsets zijn geschikt voor alle fietsen en er zijn verschillende motoren beschikbaar. De ombouwsets zijn geschikt voor wielmaten van 16, 20, 24, 26 en 28 inch. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden met DHL. Een elektrische fiets ombouwset is een pakket met onderdelen om van je normale fiets een elektrische fiets te maken. Je kunt het pakket zelf samenstellen in de configurator of bestellen in de categorie ombouwsets. De producten van Van Beijck zijn van.

Wil je weten wat Van Beijck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Beijck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Beijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Beijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Van Beijck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Beijck

Bezoekers bekeken ook