Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink is een Slagerij gelegen aan Rapenburg 27 in Neede.

Meer informatie over Vakslagerij Eppink in Neede

Vakslagerij Eppink is al 7 generaties lang een slagersbedrijf met een passie voor kwaliteit. Ze begonnen in 1920 met het verzorgen van huisslachtingen en groeiden uit tot een modern bedrijf dat ambachtelijke producten van de beste kwaliteit maakt. Ze werken met het beste vlees uit binnen- en buitenland en bezorgen ook aan huis. Daarnaast beschikken ze over een moderne grootkeuken waar ze vleesproducten en maaltijden bereiden voor horeca en instellingen. Duurzaamheid is belangrijk voor hen, ze werken samen met lokale boeren en slachterijen en verwaarden alle delen van het karkas. Vakslagerij Eppink heeft ook een breed assortiment aan vlees, zoals rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en kip en kalkoen. Ze werken met verschillende rassen en streven naar een optimale smaak en kwaliteit.

Wil je weten wat Vakslagerij Eppink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakslagerij Eppink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakslagerij Eppink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakslagerij Eppink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Vakslagerij Eppink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakslagerij Eppink

Bezoekers bekeken ook