v.v. Rietmolen (accomodatie)

v.v. Rietmolen (accomodatie) is een Sportclub gelegen aan Pastoor C.M. van Everdingenstraat 66 A in Rietmolen.

Meer informatie over v.v. Rietmolen (accomodatie) in Rietmolen

De tekst gaat over voetbalclub v.v. Rietmolen, gelegen in het kerkdorp Rietmolen in de gemeente Berkelland. De club heeft zes seniorenteams, een damesteam en negen jeugdteams, waaronder drie juniorenelftallen en zes pupillenteams. Er is ook een kabouterteam. Verder wordt er gesproken over een aankomende wedstrijd tegen buur Neede, die zoals gebruikelijk eindigt in een overwinning voor Rietmolen. Daarnaast wordt er vermeld dat het seizoen '22-'23 is afgesloten met een gelijkspel en dat Jean le Tieb zeven jaar bij de club is geweest.

Wil je weten wat v.v. Rietmolen (accomodatie) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van v.v. Rietmolen (accomodatie) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij v.v. Rietmolen (accomodatie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Rietmolen (accomodatie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar v.v. Rietmolen (accomodatie) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. v.v. Rietmolen (accomodatie)

Bezoekers bekeken ook