v.v. Reünie

v.v. Reünie is een Voetbalclub gelegen aan Haarloseweg 13 in Borculo.

Meer informatie over v.v. Reünie in Borculo

Na de wedstrijd Reünie 1 - W.V.V.'34 1 op zondag 5 november is er gezelligheid in de webshop. Van 16:00 tot 20:00 is er heerlijk bokbier op de tap en om 17:30 staat er een stampotbuffet klaar voor slechts €12,50. Vergeet niet om je voor het buffet op te geven vóór zondag 29 oktober. Het nieuwe seizoen betekent ook een nieuwe stand van de HJ-cup en topscorer, die elke week wordt gedeeld. De winnaars van afgelopen seizoen zijn bekend en de prijzen zijn uitgereikt. Het programma van Reunie 1 tegen Drienerlo 1 is op 21 oktober 2023 om 15.00 uur. Daarnaast zijn er verschillende evenementen zoals De Bok is Los, Kerstbingo, Super Sunday en Paasbingo. Locatie is Sportpark de Wildbaan in Borculo.

Wil je weten wat v.v. Reünie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van v.v. Reünie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij v.v. Reünie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je v.v. Reünie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar v.v. Reünie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. v.v. Reünie

Bezoekers bekeken ook