Touwtrekkersvereniging Eibergen

Touwtrekkersvereniging Eibergen is een Sportclub gelegen aan Haaksbergseweg 26 in Eibergen.

Meer informatie over Touwtrekkersvereniging Eibergen in Eibergen

In mei 2024 organiseert de Touwtrekkers vereniging Eibergen een internationaal toernooi. Deze vereniging is actief in het touwtrekken en organiseert ook toernooien. Op hun website kun je informatie vinden over de vereniging, evenals het laatste nieuws, foto's en video's. Het laatste nieuws gaat over het aankomende toernooi op 10 en 11 mei 2024. Ook wordt er vermeld dat het buitenseizoen voor dit jaar is afgelopen en dat ze al plannen maken voor volgend jaar. Verder wordt er melding gemaakt van de eerste kindertraining voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij T.T.V. Eibergen zijn er verschillende teams, waaronder jeugd, heren, dames en recreanten. Als je een keer wilt touwtrekken, kun je contact opnemen met de vereniging. Lid worden van de vereniging is ook mogelijk en voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@ttveibergen.nl.

Wil je weten wat Touwtrekkersvereniging Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Touwtrekkersvereniging Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Touwtrekkersvereniging Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touwtrekkersvereniging Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Touwtrekkersvereniging Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Touwtrekkersvereniging Eibergen

Bezoekers bekeken ook