TotalFit Fitness&Health

TotalFit Fitness&Health is een Sportschool gelegen aan De Venterkamp 5 in Ruurlo.

Meer informatie over TotalFit Fitness&Health in Ruurlo

Bij TotalFit Ruurlo kun je terecht voor alles op het gebied van inspanning en ontspanning. Het fitnesscentrum biedt verschillende mogelijkheden, zoals sporten met de nieuwste apparatuur onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Je kunt meedoen aan de 35-minuten Milon cirkel, Spinning- of Club Power lessen volgen. Ook worden er Yoga lessen aangeboden, zoals Yin Yoga en Hatha Yoga. Daarnaast zijn er op maat gemaakte lessen voor senioren en junioren, zoals Bewegen voor ouderen, SeniorFit en Junior Small Group training. Na een workout kun je ontspannen aan de bar met een koffie of shake, of in de warme sauna. Je kunt een gratis proefles aanvragen om het fitnesscentrum uit te proberen. Een van de speciale programma's is de Milon Cirkel, waarbij je in 35 minuten kunt trainen op 6 volautomatische krachttoestellen en 2 keer 4 minuten conditietraining. Verder is er een ruim aanbod aan groepslessen, zoals Ying Yang Yoga, BURN, Senior Fit en Cycle. Het team van TotalFit Ruurlo bestaat uit gespecialiseerde instructeurs die jou helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Ze werken goed samen en brengen enthousiasme over op de leden. Je kunt contact opnemen voor meer informatie of het plannen van een proefweek.

Wil je weten wat TotalFit Fitness&Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TotalFit Fitness&Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TotalFit Fitness&Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TotalFit Fitness&Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar TotalFit Fitness&Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TotalFit Fitness&Health

Bezoekers bekeken ook