Totaal Centrum Neede

Totaal Centrum Neede is een Tuincentrum gelegen aan Stationsweg 20 in Neede.

Meer informatie over Totaal Centrum Neede in Neede

In de sfeervolle winkel van Totaal Centrum Neede vind je een ruim assortiment op het gebied van Tuin, Dier en Doe-Het-Zelf. Het gemotiveerde team staat klaar om je vriendelijk en deskundig te helpen. Door grootschalige inkoop kunnen zij producten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Daarnaast zijn er regelmatig acties en folders met aanbiedingen. Ze bieden ook vrijblijvend advies en een bezorgdienst aan. In de winkel zijn er een zaagafdeling, sleutelbar en kledingherstelservice aanwezig. Ook is er een ruime parkeergelegenheid. De kracht van Totaal Centrum Neede is hun service en advies. Het assortiment is goed geregeld en de openingstijden zijn op maandag van 10:00 tot 18:00, dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00, vrijdag van 9:00 tot 19:00 en zaterdag van 9:00 tot 17:00. De winkel is op zondag gesloten.

Wil je weten wat Totaal Centrum Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Totaal Centrum Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Totaal Centrum Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Totaal Centrum Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Totaal Centrum Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Totaal Centrum Neede

Bezoekers bekeken ook