TOPS haarstudio

TOPS haarstudio is een Kapper gelegen aan Grutto 3 in Beltrum.

Meer informatie over TOPS haarstudio in Beltrum

Bij TOPS haarstudio in Beltrum ben je aan het juiste adres voor natuurlijk gekleurd haar met een zachte uitgroei. Hierdoor hoef je minder vaak je haar te laten kleuren. Samen met de kleurspecialist kies je een look die past bij jouw wensen en uitstraling. Bij TOPS wordt er gewerkt met de 100% vegan producten van POP, die vriendelijk en duurzaam zijn. De producten zijn vrij van parabenen en siliconen en de kleurlijn is PPD-vrij. De openingstijden van de salon zijn op maandag van 09:00 tot 21:00, op woensdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Je kunt parkeren naast de deur en de ingang van de salon is via de tuin te bereiken.

Wil je weten wat TOPS haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TOPS haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TOPS haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOPS haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar TOPS haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TOPS haarstudio

Bezoekers bekeken ook