TM MUSIC / POPSCHOOL D&D

TM MUSIC / POPSCHOOL D&D is een Muziekschool gelegen aan Beltrumseweg 9B in Eibergen.

Meer informatie over TM MUSIC / POPSCHOOL D&D in Eibergen

Popschool D&D is een popschool in Eibergen en Borculo waar je op een leuke en moderne manier kunt leren zingen, muziek maken en produceren. Ze hebben alleen HBO-afgestudeerde docenten met veel ervaring op nationale en internationale podia. Elk jaar organiseren ze diverse optredens, waaronder het jaarlijkse leerlingenconcert in het Openlucht Theater in Eibergen. Het bijzondere is dat deelname aan concerten en optredens altijd gratis is bij Popschool D&D. Ze bieden ook een gratis proefles aan voor geïnteresseerden. Daarnaast bieden ze het Meedoen Arrangement aan in samenwerking met de Sociale Dienst Oost Achterhoek, waarbij kinderen subsidie kunnen krijgen om muziek- of zangles te volgen. Ook basisscholen kunnen workshops en projecten boeken bij Popschool D&D, waarbij ze kennismaken met verschillende instrumenten en creatieve activiteiten. Popschool D&D is aangesloten bij het CJP, waardoor basis- en middelbare scholen workshops kunnen boeken via een weborder.

Wil je weten wat TM MUSIC / POPSCHOOL D&D verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TM MUSIC / POPSCHOOL D&D of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TM MUSIC / POPSCHOOL D&D? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TM MUSIC / POPSCHOOL D&D het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar TM MUSIC / POPSCHOOL D&D reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TM MUSIC / POPSCHOOL D&D

Bezoekers bekeken ook