TimmerNales

TimmerNales is een Timmerman gelegen aan Kiefte 10a in Eibergen.

Meer informatie over TimmerNales in Eibergen

Bij TimmerNales ben je aan het juiste adres voor allerlei timmerwerk, vloeren, reparaties, deuren afhangen, interieurbouw en houten meubels. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgt TimmerNales voor betaalbare en robuuste meubels, voornamelijk gemaakt van vurenhout. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Daarnaast kun je TimmerNales inhuren wanneer een bedrijf handjes te kort komt. Door scherp in te kopen en kosten laag te houden, hanteert TimmerNales scherpe prijzen zonder verborgen kosten. En op al het werk wordt garantie gegeven.

Wil je weten wat TimmerNales verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TimmerNales of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TimmerNales? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TimmerNales het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar TimmerNales reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TimmerNales

Bezoekers bekeken ook