The Hair Hub Office

The Hair Hub Office is een Kapper gelegen aan Mors 7g in Eibergen.

Meer informatie over The Hair Hub Office in Eibergen

The Hair Hub is een kapperszaak die staat voor passie, kwaliteit en fashion. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en service en stellen de klant altijd op nummer één. De salons zijn ontwikkeld om de klant optimaal te laten genieten en bieden een hoogwaardige kwaliteit en een rustgevende ervaring. The Hair Hub is een echt familiebedrijf en is begonnen in 1965 in Eibergen. De hairstylisten van The Hair Hub zijn geïnspireerd door internationale catwalk-looks en blijven zichzelf ontwikkelen door middel van trainingen. Ze werken op afspraak zodat ze de volle aandacht aan de klant kunnen geven. De prijzen kunnen verschillen per salon, dus het is het beste om contact op te nemen met de salon voor meer informatie. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates op het gebied van haarbeauty en mode. The Hair Hub is altijd op zoek naar nieuwe collega's met passie voor beauty.

Wil je weten wat The Hair Hub Office verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair Hub Office of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair Hub Office? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair Hub Office het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar The Hair Hub Office reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair Hub Office

Bezoekers bekeken ook