Tennisclub De Koem

Tennisclub De Koem is een Tennisvereniging gelegen aan Blauwe Torenweg 31 in Geesteren.

Meer informatie over Tennisclub De Koem in Geesteren

Onze Henkie is overleden, met zijn zus Anke aan zijn zijde. De afgelopen maanden werd duidelijk hoe geliefd hij was. TC de Koem heeft een prachtige toernooiweek gehad op het Open Barink. Het Zaterdag Mixed Team en Heren 1 zijn beide kampioen geworden. Op zaterdag 10 juni zijn de finales van de clubkampioenschappen en daar wordt een feestje van gemaakt. De banen liggen er weer prachtig bij en er kan volop getennist worden. De clubkampioenschappen dubbelspel vinden plaats van 22 mei tot 10 juni. De najaarscompetitie is gepland van week 37 tot en met week 43.

Wil je weten wat Tennisclub De Koem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisclub De Koem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisclub De Koem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisclub De Koem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Tennisclub De Koem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisclub De Koem

Bezoekers bekeken ook