Tennis Vereniging Ruurlo

Tennis Vereniging Ruurlo is een Tennisvereniging gelegen aan Loolaan 94 in Ruurlo.

Meer informatie over Tennis Vereniging Ruurlo in Ruurlo

Tennisvereniging Ruurlo is een laagdrempelige en overzichtelijke vereniging met een eigen tennispark in Ruurlo. Ze hebben 6 kunstgras buitenbanen en ongeveer 250 leden. Naast recreatief tennis bieden ze ook tennislessen aan en kunnen leden deelnemen aan competities en toernooien. De kantine wordt gerund door vrijwilligers. Voor meer informatie kan je terecht op hun website of contact opnemen met een van de bestuursleden. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op het park. De contactgegevens van de vereniging zijn: info@tvruurlo.nl en +31 573 452 278. Het adres van de vereniging is Loolaan 94, 7261 HV Ruurlo.

Wil je weten wat Tennis Vereniging Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis Vereniging Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis Vereniging Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis Vereniging Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Tennis Vereniging Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis Vereniging Ruurlo

Bezoekers bekeken ook