Ten Dolle Packaging BV

Ten Dolle Packaging BV is een Winkel voor vervoer- en verpakkingsbenodigdheden gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 35 in Eibergen.

Meer informatie over Ten Dolle Packaging BV in Eibergen

Ten Dolle Packaging BV is een bedrijf dat actief is in de verpakkingsmarkt sinds 1994. Ze begonnen met het verkopen van werkhandschoenen, maar leveren nu ook verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneartikelen aan verschillende markten. Ze hebben nieuwe agentschappen gekregen van grote producenten, wat hen in staat stelt om concurrerende prijzen aan te bieden. Daarnaast hebben ze een breed assortiment flessen, pompen, sprayers en bijbehorende sluitingen. Ook hebben ze een ruime voorraad standaard pallets en bieden ze de mogelijkheid om tweedehands pallets te kopen. Het bedrijf biedt snelle en vlotte leveringen van pallets en kan trailers of containers leveren om overbodige of beschadigde pallets op te halen en te vervangen.

Wil je weten wat Ten Dolle Packaging BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Dolle Packaging BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Dolle Packaging BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Dolle Packaging BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ten Dolle Packaging BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Dolle Packaging BV

Bezoekers bekeken ook