Teger BV

Teger BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Stationsstraat 18 in Ruurlo.

Meer informatie over Teger BV in Ruurlo

Bij Autobedrijf Teger kunt u terecht voor alle merken gebruikte auto's, van goedkopere budgetauto's tot jonge dealer occasions. In de ruime en overzichtelijke showroom staan diverse voertuigen opgesteld. Daarnaast bieden ze ook een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud, APK keuringen en reparaties van alle merken auto's. Autobedrijf Teger is dé Magneti Marelli Dealer uit de Achterhoek en verkoopt nieuwe en gebruikte auto's van de merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Ze hebben gemiddeld 50 occasions van verschillende leeftijden en prijsklassen. Naast verkoop doen ze ook reparaties, grote en kleine beurten en APK keuringen. Het team van enthousiaste medewerkers stelt de wensen van de klant centraal en streeft naar een langdurige relatie. Autobedrijf Teger is gevestigd aan de Stationsstraat 18 in Ruurlo en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Teger BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teger BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teger BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teger BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Teger BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teger BV

Bezoekers bekeken ook