TC Eibergen

TC Eibergen is een Sportclub gelegen aan Kerkstraat 28 in Eibergen.

Meer informatie over TC Eibergen in Eibergen

De Eibergse fiets4daagse vindt plaats van dinsdag 8 augustus tot en met vrijdag 11 augustus. Er zijn twee afstanden beschikbaar, namelijk 40 en 60 kilometer. De start is tussen 09:00 en 13:00 uur bij Grand cafe de Klok in Eibergen. Daarnaast is er ook een fietsclub genaamd Tourclub Eibergen, waar in de zomerperiode gezamenlijk toertochten worden gefietst op de racefiets. In de wintermaanden zijn er ook mogelijkheden om te fietsen op de Gravelbike. Er is ook een groep "50 plussers" die tweemaal per week op de (elektrische) fiets hun ronden maken. Naast de fiets4daagse worden er ook trainingsmogelijkheden aangeboden voor zowel heren als dames. De heren trainen op dinsdagavond en donderdagavond, terwijl de dames op dinsdagavond trainen. De trainingen beginnen met de zomertijd en het tempo wordt aangepast aan de minst snelle rijder. Op zondagochtend worden er langere ritten gemaakt, waarbij de heren een route van 80 tot 100 kilometer fietsen en de dames een route van 70 tot 80 kilometer. De trainingen starten bij de Pickerhal en op zondag sluiten ze af bij cafe Tijink in Eibergen.

Wil je weten wat TC Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TC Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TC Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TC Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar TC Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TC Eibergen

Bezoekers bekeken ook