Tandartspraktijk Middelhof

Tandartspraktijk Middelhof is een Tandarts gelegen aan Burgemeester Bloemersstraat 32 in Borculo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Middelhof in Borculo

Tandartspraktijk Middelhof heet u welkom op hun website. Vanwege de wereldwijde pandemie van het coronavirus is de praktijk beperkt open voor reguliere patiëntenzorg. Alleen mensen die gezond zijn en geen klachten hebben, mogen naar de praktijk komen. Als u of uw huisgenoten het coronavirus hebben gehad, moet u 2 weken klachtenvrij zijn voordat u een afspraak kunt maken. Bij binnenkomst moet u uw handen desinfecteren en daarna uw gezicht en andere zaken niet meer aanraken. Kom alleen naar uw afspraak en verlaat de praktijk zo snel mogelijk na de behandeling. Er wordt niet meer handgeschud en voor sommige behandelingen moet u 1 minuut spoelen. In de behandelkamer worden strikte hygiënemaatregelen gevolgd. De praktijk is geopend sinds 2001 en biedt verschillende tandheelkundige behandelingen aan.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Middelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Middelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Middelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Middelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Tandartspraktijk Middelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Middelhof

Bezoekers bekeken ook