Tandartspraktijk Bartholomeus

Tandartspraktijk Bartholomeus is een Tandarts gelegen aan Voorstad 6 in Borculo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Bartholomeus in Borculo

Tandartspraktijk Bartholomeus behandelt alleen op afspraak. Bij pijnklachten wordt geadviseerd om tussen 8.15u en 9.30u te bellen voor een afspraak. Momenteel is het niet mogelijk om online afspraken te maken vanwege een overstap naar andere praktijksoftware, maar telefonische afspraken zijn wel mogelijk. Mensen die positief getest zijn op Covid-19 worden gevraagd om hun afspraak te verzetten om besmettingen te voorkomen. De praktijk is gespecialiseerd in implantologie, orthodontie, laserbehandelingen en cosmetische tandheelkunde, maar biedt ook reguliere tandheelkundige behandelingen aan. Er is momenteel geen mondhygiënist in dienst, maar er wordt samengewerkt met mondhygiënisten en parodontologen in de regio. Inschrijven als nieuwe patiënt is momenteel niet mogelijk en afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. De spoeddienst buiten de reguliere praktijkuren wordt gedaan door Tandartsenpost Twente. Er is wifi beschikbaar in de wachtkamer en facturen worden beveiligd verstuurd via Zorgmail. De contactgegevens van de praktijk zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Bartholomeus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Bartholomeus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Bartholomeus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Bartholomeus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Tandartspraktijk Bartholomeus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Bartholomeus

Bezoekers bekeken ook