Tafeltennisvereniging V.I.O.S.

Tafeltennisvereniging V.I.O.S. is een Tafeltennisclub gelegen aan Avesterweg 1A in Beltrum.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging V.I.O.S. in Beltrum

TTV VIOS is een tafeltennisvereniging in Beltrum, opgericht in 1973. Ze zijn onderdeel van de federatie Sportcentrale V.I.O.S. Beltrum, waar naast tafeltennis ook andere sporten worden vertegenwoordigd. De vereniging biedt zowel ruimte aan recreatieve als prestatiegerichte tafeltennissers en neemt deel aan de competitie in de afdeling Gelre. De spelers komen uit verschillende plaatsen in de omgeving. TTV VIOS richt zich op spelvreugde en gezelligheid, zonder de sportieve prestatie uit het oog te verliezen. In de zomermaanden liggen de trainingen en competities stil. De speelavond is op maandagavond, maar er is ook een mogelijkheid om op dinsdagochtend te spelen. De contributie varieert van €4,75 tot €8,00 per maand, afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging V.I.O.S. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging V.I.O.S. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging V.I.O.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging V.I.O.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Tafeltennisvereniging V.I.O.S. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging V.I.O.S.

Bezoekers bekeken ook