SVR camping De Bom Bam

SVR camping De Bom Bam is een Kampeerterrein gelegen aan Het Brendeke 6 in Eibergen.

Meer informatie over SVR camping De Bom Bam in Eibergen

Welkom op de gezellige en rustige camping in Eibergen. Deze kleine boerderijcamping is prachtig gelegen op loopafstand van het centrum. De camping is in 1995 opgericht als nevenactiviteit bij de boerderij, maar is nu geen actief boerenbedrijf meer. In 2014 is er een doorstart gemaakt met de camping en sindsdien is er hard gewerkt aan het grondig renoveren en uitbreiden van het sanitair met een nieuw gebouw. Eibergen ligt in het noordoosten van de mooie Achterhoek, dicht bij Twente en Duitsland. Vanaf de camping kunt u diverse kanten op om de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Om de camping te bereiken, neemt u de afslag Eibergen op de N18 en volgt u de bruine route borden. Neem vervolgens de afslag Rekken op de Groenloseweg en sla de tweede straat rechtsaf, de Zwillbroekseweg. Blijf op deze weg en volg de borden naar de camping. De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hannie, Henkjan en Joke Voortman.

Wil je weten wat SVR camping De Bom Bam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR camping De Bom Bam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR camping De Bom Bam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR camping De Bom Bam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar SVR camping De Bom Bam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR camping De Bom Bam

Bezoekers bekeken ook