Sturris Loonwerk

Sturris Loonwerk is een Grondverzet gelegen aan Slootsdijk 21 in Ruurlo.

Meer informatie over Sturris Loonwerk in Ruurlo

Sturris is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, straatwerk en loonwerk. Ze bieden diensten aan voor zowel boeren als particulieren en bedrijven, zoals graafwerkzaamheden, egaliseren en de levering van grond, zand en/of gebroken puin. Ze kunnen ook uw vijver aanleggen of uw nieuwbouwproject realiseren. Daarnaast pakken ze ook straatwerk aan, of het nu gaat om een bedrijfsterrein, oprit of tuin. Ze bieden ook klinkers, opsluitbanden en straatmeubilair aan. Sturris is al jaren actief in de agrarische sector en biedt professioneel en effectief loonwerk aan. Ze hebben korte communicatielijnen en vakbekwaam personeel. Daarnaast bieden ze ook afvalcontainers aan en hebben ze een milieustraat waar u uw afval kunt storten. Ze bieden ook asbestsanering aan, inclusief het opmaken van een inventarisatierapport. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website www.sturrisruurlo.nl.

Wil je weten wat Sturris Loonwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sturris Loonwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sturris Loonwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sturris Loonwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sturris Loonwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sturris Loonwerk

Bezoekers bekeken ook