Studio Bellezza

Studio Bellezza is een Schoonheidssalon gelegen aan Muraltplein 57 in Borculo.

Meer informatie over Studio Bellezza in Borculo

Studio Bellezza Borculo is al bijna 20 jaar gevestigd in het centrum van Borculo en richt zich op huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht. Annemarie Amerongen, schoonheidsspecialiste, is al 24 jaar werkzaam in Borculo en heeft verschillende studies en opleidingen gevolgd. Momenteel volgt ze de opleiding tot Kinesioloog, waarbij ze haar opgedane kennis graag gebruikt om de huid van haar klanten gezond te maken, te houden en te verbeteren. Daarnaast is Studio Bellezza bezig met vernieuwingen en introduceert onder andere de BrowExtender, een product voor mensen met weinig wenkbrauwen of littekens in de wenkbrauw. Tot slot benadrukt Studio Bellezza het belang van verantwoord zonnen en nodigt ze iedereen uit om langs te komen.

Wil je weten wat Studio Bellezza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Bellezza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Bellezza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bellezza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Studio Bellezza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Bellezza

Bezoekers bekeken ook