Stokkink-Service

Stokkink-Service is een Loodgieter gelegen aan Pr. Marijkestraat 11 in Borculo.

Meer informatie over Stokkink-Service in Borculo

Wij zijn een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in installatie, reparatie, onderhoud en renovatie van verschillende systemen. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, het vervangen van een CV-ketel, het aanpassen van verwarming of ventilatie, of het ontdoen van kalk in het water, wij helpen u graag. Onze focus ligt op kwaliteit en goede service. Daarnaast bieden wij ook elektrawerkzaamheden, zoals verlichting, zowel voor thuis als op het werk. Ook zijn wij actief in de keuken- en sanitairbranche, zowel voor nieuwbouw, verbouwingen als renovaties. Het verhogen van het wooncomfort door middel van kalkvrij water is ook één van onze specialiteiten. Als installateur van het Oostenrijkse merk Eglo hebben wij een ruim assortiment aan verlichting. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marcel Stokkink.

Wil je weten wat Stokkink-Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stokkink-Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stokkink-Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stokkink-Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Stokkink-Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stokkink-Service

Bezoekers bekeken ook