Stichting Sport Federatie Berkelland

Stichting Sport Federatie Berkelland is een Sportclub gelegen aan Bartelinksgang 17 in Eibergen.

Meer informatie over Stichting Sport Federatie Berkelland in Eibergen

De Sport Federatie Berkelland stimuleert inwoners van Berkelland om meer te gaan sporten en bewegen en om plezier te ervaren in sport en beweging. Ze bieden verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en organiseren sportactiviteiten voor mensen van alle leeftijden. Om dit te realiseren werken ze samen met verschillende maatschappelijke, sociale en sportieve partners in Berkelland. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de 'Kies-je-sportdag' in Borculo, een succesvolle sportdag voor basisscholen in Neede en Rietmolen, en 'Borculose Kids on Ice', waar kinderen kunnen schaatsen. Verenigingen kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws voor hun organisatie of vereniging.

Wil je weten wat Stichting Sport Federatie Berkelland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport Federatie Berkelland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport Federatie Berkelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport Federatie Berkelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Stichting Sport Federatie Berkelland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport Federatie Berkelland

Bezoekers bekeken ook