Stee en Stoetje de Spannevogel

Stee en Stoetje de Spannevogel is een Bed & Breakfast gelegen aan Lutterweg 1a in Eibergen.

Meer informatie over Stee en Stoetje de Spannevogel in Eibergen

Tussen Zwillbrock en Eibergen ligt 'de Spannevogel', een sfeervolle Bed & Breakfast verscholen in de natuur. Hier kun je uitgerust wakker worden en genieten van een heerlijk ontbijt met streekproducten. De overnachtingsprijs is €30 per persoon per nacht en er zijn ook mogelijkheden om een groep te herbergen. Je kunt de prachtige omgeving ontdekken per fiets of te voet, of een boottocht maken met de originele Berkelzomp. Het nabijgelegen natuurgebied Zwillbrock is zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stee & Stoetje 'De Spannevogel' via telefoonnummer +31 (0)6 27 49 83 71 of via e-mail info@stee-stoetje.nl.

Wil je weten wat Stee en Stoetje de Spannevogel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stee en Stoetje de Spannevogel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stee en Stoetje de Spannevogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stee en Stoetje de Spannevogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Stee en Stoetje de Spannevogel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stee en Stoetje de Spannevogel

Bezoekers bekeken ook