Steakhouse La Pampa

Steakhouse La Pampa is een Restaurant gelegen aan Oude Nettelhorsterweg 8 in Geesteren.

Meer informatie over Steakhouse La Pampa in Geesteren

Welkom bij Steakhouse La Pampa, het beste steakhouse in de buurt! In dit restaurant kunt u genieten van steaks, vis- en vegetarische gerechten in een prachtige Achterhoekse omgeving. Gelegen aan de rand van Borculo en Geesteren, kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten van de grill in een sfeervolle omgeving. Ook zijn er voorzieningen voor mindervaliden en kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin. Het restaurant is open op vrijdag, zaterdag en zondag en u kunt een tafel reserveren door te bellen of online. Onze chef-kok beveelt de heerlijke spareribs aan voor €23,- en de La Pampa mix voor €33,-. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Ook grote groepen zijn welkom. Bezoek ons op het aangegeven adres en bekijk de openingstijden op onze website.

Wil je weten wat Steakhouse La Pampa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse La Pampa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse La Pampa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse La Pampa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Steakhouse La Pampa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse La Pampa

Bezoekers bekeken ook