Ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure fase 1 en fase 2 Grolseweg 19 in Beltrum, Berkelland

DeBerkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure fase 1 en fase 2 Grolseweg 19 in Beltrum, Berkelland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Berkelland zijn van plan om de volgende omgevingsvergunningen te verlenen: Beltrum Grolseweg 19, omgevingsvergunning fase 1 voor het veranderen, uitbreiden en inwerking hebben van een varkenshouderij en het planologisch mogelijk maken van de bouw van de varkensstallen. Grolseweg 19, omgevingsvergunning fase 2, voor het bouwen van een bedrijfswoning met bijgebouw, zeugenstal, kraamzeugenstal, biggenstal, werktuigenberging en het aanleggen van een inrit. Deze ontwerpvergunningen liggen ter inzage van 29 mei tot en met 9 juli 2013 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Van dit adres kunt u de ontwerpvergunningen fase 1 en 2 ook inzien op www.gemeenteberkelland.nl onder ‘actueel’, ‘ruimtelijke plannen’ en ‘ter inzage’. Binnen de genoemde termijn kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekswinkel, telefoon 0545-250 250. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingediende zienswijzen. Tegen de vergunning kunt u later alleen beroep instellen als u belanghebbende bent èn een zienswijze heeft ingediend. Bij de bekendmaking van de vergunning wordt u hierover verder geïnformeerd.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordeningBestuur | Gemeenten, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deBerkellandgids.nl op 5-6-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Berkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBerkellandgids.nl
Redactie deBerkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen berkelland
  2. stcrt-2013-13670

Gerelateerde berichten