Definitief besluit omgevingsvergunning Haarlo, Hogebrugweg nabij nummer 2, Berkelland

DeBerkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Definitief besluit omgevingsvergunning Haarlo, Hogebrugweg nabij nummer 2, Berkelland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 11 april 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om de omgevingsvergunning te verlenen. Deze omgevingsvergunning is verleend om het bouwen en het aanleggen van een vispassage/ duiker/ oeverzone/ stapsteen mogelijk te maken met een afwijking van het bestemmingsplan. Het definitieve besluit (plan-ID: NL.IMRO.1859.OVBGB20120027-0100) met bijlagen kunt u met ingang van 17 april 2013 inzien bij de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan vanaf 18 april 2013 tot en met 29 mei 2013, tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester een wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. De uitgebreide omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na einde beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan. Deze publicatie, de uitgebreide omgevingsvergunning en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deBerkellandgids.nl op 5-6-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Berkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBerkellandgids.nl
Redactie deBerkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen berkelland
  2. stcrt-2013-10100

Gerelateerde berichten