Stal Noordijk

Stal Noordijk is een Paardrijschool/manege gelegen aan Reurinkweg 2 in Neede.

Meer informatie over Stal Noordijk in Neede

Onze privé stal in Noordijk, aan de rand van de Bollert, biedt ruimte voor pensionstalling, trainingspaarden en kleinschalige lessen op alle niveaus. Dit jaar was er weer een geslaagd ponykamp met veel gezelligheid en leuke spelletjes. Er zijn nieuwe vriendschappen gesloten en natuurlijk zijn er veel paarden geknuffeld. Er is ook nieuws! De goedgekeurde dekhengst Vic is beschikbaar voor de dekdienst. We heten Ceri van harte welkom bij ons op stal en de kinderen zullen blij zijn met jou. Het ponykamp van 2021 was een groot succes met veel leuke spelletjes en nieuwe vrienden. Volgend jaar zullen de nieuwe datums rond februari verschijnen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de Reurinkweg 2, 7161 LL Neede, +31633824214, of via noordijkstal@gmail.com. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Let op: deze website gebruikt cookies, maar u kunt uw instellingen altijd aanpassen via de link in de footer van de website.

Wil je weten wat Stal Noordijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stal Noordijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stal Noordijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stal Noordijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Stal Noordijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stal Noordijk

Bezoekers bekeken ook