SR Skiservice - Steff Rohof

SR Skiservice - Steff Rohof is een Skiwinkel gelegen aan Wheemergaarden 9 in Neede.

Meer informatie over SR Skiservice - Steff Rohof in Neede

SR Skiservice is een skiservicebedrijf dat alles biedt wat je nodig hebt voor een geweldige wintersportvakantie. Ze zijn geopend van 9 november 2023 tot Pasen 2024 en hebben verschillende openingstijden gedurende de week. Vanwege de drukte werken ze op afspraak en alleen buiten de openingstijden voor het aanschaffen van ski's, skischoenen of het aanmeten van verhuur. Je kunt een afspraak maken door te appen naar het nummer 06-29541788. Naast verhuur biedt SR Skiservice ook onderhoud en service voor ski's en snowboards. Ze hebben een geavanceerde werkplaats en kunnen je voorzien van advies en kennis. Steff Rohof is de eigenaar van SR Skiservice en heeft veel ervaring als wintersporter. Hij begon in 2010 met het bedrijf en vindt het belangrijk dat er genoeg tijd en aandacht wordt besteed aan het onderhoud van de materialen. Steff is ook een ervaren onderhoudsmonteur en kan je helpen bij het kiezen van de juiste apparaten en materialen voor jouw wintersport. Kom langs bij SR Skiservice om jouw wintersport onvergetelijk te maken. Ze kunnen je adviseren over verhuur of aanschaf van materialen en zorgen voor het onderhoud van je ski's en snowboard.

Wil je weten wat SR Skiservice - Steff Rohof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SR Skiservice - Steff Rohof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SR Skiservice - Steff Rohof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SR Skiservice - Steff Rohof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar SR Skiservice - Steff Rohof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SR Skiservice – Steff Rohof

Bezoekers bekeken ook