Sportwijzer

Sportwijzer is een Evenementenbureau gelegen aan Mors 15 in Eibergen.

Meer informatie over Sportwijzer in Eibergen

Sportwijzer biedt activiteiten aan voor iedereen, zowel binnen als buiten. Ze geloven dat iedereen op zijn eigen niveau moet kunnen deelnemen, zodat je samen bijzondere momenten kunt delen. Of je nu wilt kanoën, mountainbiken, wandelen of speuren met een GPS-toestel, Sportwijzer heeft voor elke vraag een antwoord. Naast plezier hechten ze ook waarde aan het verbeteren van communicatie, samenwerking en leiderschapskwaliteiten binnen teams. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring, een breed assortiment, bieden kwaliteit en veiligheid, en hebben professionele begeleiding. Je kunt online bestellen en er is maatwerk mogelijk. Sportwijzer is duidelijk en transparant, en ze hebben aanbevelingen en referenties van klanten. Je kunt contact met ze opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Sportwijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportwijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportwijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportwijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sportwijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportwijzer

Bezoekers bekeken ook