Sportclub Rekken

Sportclub Rekken is een Sportclub gelegen aan Rekkenseweg 48 in Rekken.

Meer informatie over Sportclub Rekken in Rekken

Op maandag 16 oktober vond de ledenvergadering van Sp.Rekken plaats. De dag begon echter met goed nieuws voor de jeugdteams. Het Rekken-JO7 team had veel plezier en vreugde tijdens hun wedstrijd. Het Sp Rekken JO13-1 team werd kampioen in Fase 1 en het Rekken JO9 team werd kampioen na een zeer spannende wedstrijd tegen Bon Boys. Verder was er nog ander nieuws, zoals de uitnodiging voor de ledenvergadering van 2023 en het feit dat Rick Uitslag pupil van de week was. Ook werd er een verslag gegeven van de wedstrijd tussen Rekken en Erix, waarbij Rekken wist te winnen. Ten slotte werd er nog melding gemaakt van de kledingshop van SP.Rekken en ander nieuws.

Wil je weten wat Sportclub Rekken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Rekken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Rekken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Rekken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sportclub Rekken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Rekken

Bezoekers bekeken ook