Sportclub Neede

Sportclub Neede is een Voetbalclub gelegen aan Kronenkamp 10 in Neede.

Meer informatie over Sportclub Neede in Neede

Bedankt voor jullie stemmen tijdens de Rabo ClubSupport campagne! Vergeet niet om je fietsverlichting aan te doen, ook bij schemering. Ben je 55 jaar of ouder en wil je nog steeds voetballen? Dan is er een mogelijkheid om mee te doen. Er zijn ook internationale wedstrijden op sportpark 't Haantje tussen Sp. Neede JO15-1&2 en Breadalbane U15-1&2. Daarnaast is er een voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Sp. Neede 1 en SC Meddo 1. Er zijn nieuwe reservetenues beschikbaar voor leiders en trainers. Sportclub Neede heeft dit jaar een convenant met FC Twente/Heracles Academie. Op 23 september 2023 begint de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. De Mini-Pups zijn ook weer begonnen met voetballen. Verder zijn er verschillende activiteiten op de verenigingsagenda, zoals MaxX Onderwijs activiteitendagen en een vergadering van het Algemeen Bestuur. Het bezoekadres van Sportclub Neede is Sportpark 't Haantje, Kronenkamp 10, 7161 HE Neede.

Wil je weten wat Sportclub Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sportclub Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Neede

Bezoekers bekeken ook