Sportcentrum De Gaard

Sportcentrum De Gaard is een Sportschool gelegen aan Oudestraat 56 in Neede.

Meer informatie over Sportcentrum De Gaard in Neede

Bij Sportcentrum de Gaard kun je eenvoudig en veilig trainen met slechts 2 keer 30 minuten per week. Ze bieden optimale begeleiding en effectieve trainingen die geschikt zijn voor iedereen. Een van de sporters, Rien, is erg tevreden over het programma en de begeleiding bij de Gaard en wil hier zeker mee doorgaan. Ook Elly is positief over het afvalprogramma van Bodysupport en de EGYM, waarbij ze elke week nieuwe weekmenu's en boodschappenlijsten kreeg. Het sportcentrum is gevestigd in Neede en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00, zaterdag van 8:00 tot 13:00 en zondag van 10:00 tot 13:00.

Wil je weten wat Sportcentrum De Gaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Gaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Gaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Gaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sportcentrum De Gaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Gaard

Bezoekers bekeken ook