Sport- & Wellnessmassage Hannelore

Sport- & Wellnessmassage Hannelore is een Sportmasseur gelegen aan De Hofvoogd 7 in Borculo.

Meer informatie over Sport- & Wellnessmassage Hannelore in Borculo

Mijn naam is Hannelore Brinkman en ik ben geboren en opgegroeid in Borculo. Na 25 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, kreeg ik in 2016 ontslag vanwege automatisering en digitalisering. Ik besloot na te denken over wat ik echt graag wilde doen en vanwege mijn passie voor sport, adviseerde de sportmasseur van de sportschool mij om een cursus sportmassage te volgen. Ik kwam in contact met Willem Snellenberg, erkend sportmasseur van het NGS, en heb met succes de opleiding Sportmassage afgerond en het NGS-diploma behaald. Na enige werkervaring bij Thermen Bussloo en het volgen van aanvullende cursussen, zoals zwangerschapsmassage en anti-stress massage, heb ik besloten om mijn eigen massagepraktijk te starten. Mijn praktijkruimte is gevestigd op de begane grond, met een sfeervolle inrichting en een zelfstandige entree. De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ik ben geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en aangesloten bij NGS met KVK-nummer 80134254.

Wil je weten wat Sport- & Wellnessmassage Hannelore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- & Wellnessmassage Hannelore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- & Wellnessmassage Hannelore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- & Wellnessmassage Hannelore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sport- & Wellnessmassage Hannelore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- & Wellnessmassage Hannelore

Bezoekers bekeken ook