Sport & Health Center Bodycheck

Sport & Health Center Bodycheck is een Sportschool gelegen aan Oude Nettelhorsterweg 8 in Geesteren.

Meer informatie over Sport & Health Center Bodycheck in Geesteren

Bodycheck is een fitness- en gezondheidscentrum gelegen net buiten Borculo. Ze hebben een breed assortiment aan trainingsmogelijkheden, zoals cardio- en fitnessapparatuur, losse gewichten en functionele fitnessruimtes. Ze bieden ook 16 verschillende groepslessen aan en kunnen advies geven over welke lessen het beste bij jou passen. Daarnaast werken ze nauw samen met een fysiotherapiepraktijk en zijn ze gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diverse klachten en senioren. Bodycheck streeft ernaar om plezier in sporten voorop te stellen en ervoor te zorgen dat mensen zich thuis voelen in de club. Ze bieden persoonlijke begeleiding en gratis trainingsschema's aan en hebben positieve ervaringen van leden. Het adres van Bodycheck is niet vermeld, maar de openingstijden zijn van maandag 08:30 tot 21:30 uur.

Wil je weten wat Sport & Health Center Bodycheck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport & Health Center Bodycheck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport & Health Center Bodycheck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport & Health Center Bodycheck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sport & Health Center Bodycheck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport & Health Center Bodycheck

Bezoekers bekeken ook