Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten

Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten is een Sportmasseur gelegen aan Borculoseweg 80 in Neede.

Meer informatie over Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten in Neede

Sabine Veldscholten is een gediplomeerde sport- en wellnessmasseur en lid van NGS. Ze woont in Neede met haar man en twee dochters en heeft een eigen praktijk aan huis. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als interieurstylist, besloot ze een nieuwe uitdaging aan te gaan en startte ze met de opleiding tot sport- en wellnessmasseur. Sabine is nu in het bezit van haar diploma en biedt verschillende behandelingen aan, zoals sportmassage, ontspannings- en wellnessmassage, hotstone massage, postnatale massage, zwangerschapsmassage en tapen en bandageren. Naast haar eigen praktijk is ze ook actief als verzorger bij voetbalvereniging Sportclub Neede. Haar doel is om meer te bieden dan alleen een behandeling en samen met de klant te kijken naar wat het beste bij hen past. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met Sabine Veldscholten.

Wil je weten wat Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten

Bezoekers bekeken ook