Slagerij De Schelfer

Slagerij De Schelfer is een Slagerij gelegen aan Barchemseweg 45 in Borculo.

Meer informatie over Slagerij De Schelfer in Borculo

Authentieke Slagerij De Schelfer is een slagerij met een filosofie van lekker, puur en eerlijk. Ze streven naar een authentieke smaak, puur vlees zonder toevoegingen en eerlijke prijzen. De slagerij maakt verduurzaamde vleesproducten met veel kennis en vakmanschap. Bert verwaardt de delicatessen voor markten, horeca en speciaalzaken. Ze werken met vlees van Nederlandse varkens. In 2015 hebben ze afscheid genomen van de winkel en het vers-assortiment, evenals van Boerderij De Schelfer aan de Hekweg. In maart 2023 namen ze afscheid van De Prikke in Borculo. Voor contact kun je een e-mail sturen naar info@schelfer.nl of bellen naar Bert op 06-23779347. Op hun website vind je handige links naar hun producten en de slagerij.

Wil je weten wat Slagerij De Schelfer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij De Schelfer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij De Schelfer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij De Schelfer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Slagerij De Schelfer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij De Schelfer

Bezoekers bekeken ook