ShortGolf Berkelland

ShortGolf Berkelland is een Golfbaan gelegen aan Vunderinkslaan 3 in Eibergen.

Meer informatie over ShortGolf Berkelland in Eibergen

Shortgolf Berkelland is momenteel gesloten en accepteert geen reserveringen voor golf of horeca. Erik en Karin Groot Obbink, de eigenaren, sturen hun gasten vriendelijke groeten en laten weten dat ze lid zijn van Golf Vereniging Nederland. Ze moedigen hun gasten aan om hun handicap te registreren bij de vereniging. Daarnaast delen ze ook hun adres en zakelijke gegevens, zoals het IBAN-nummer, KVK-nummer en BTW-nummer. De website verzamelt ook cookies, maar er wordt niet vermeld waarvoor deze worden gebruikt.

Wil je weten wat ShortGolf Berkelland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ShortGolf Berkelland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ShortGolf Berkelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ShortGolf Berkelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar ShortGolf Berkelland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ShortGolf Berkelland

Bezoekers bekeken ook