Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora

Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora is een Nagelstudio gelegen aan Regenkamp 7 in Beltrum.

Meer informatie over Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora in Beltrum

Tibora is een schoonheids- en pedicuresalon die voldoet aan de richtlijnen van de pedicurebranche. De eigenaar heeft ruim 14 jaar in loondienst gewerkt voordat ze haar eigen praktijk startte op 1 januari 2001. In de salon kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en huidverbeteringsopties. Ook heeft de eigenaar de aantekening diabetische en reumatische voet voor pedicurebehandelingen. Als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding van de reumatische en/of diabetische voet, moet je eerst een screening ondergaan bij de huisarts en word je doorverwezen naar de podotherapeut. Op de website van Tibora kun je meer gedetailleerde informatie vinden over de behandelingen en prijzen. Je kunt altijd contact opnemen via telefoon, app of e-mail voor vragen of meer informatie, waarbij je dezelfde dag nog antwoord krijgt.

Wil je weten wat Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids- en Pedicuresalon Tibora

Bezoekers bekeken ook