Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie

Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie is een Schoonheidssalon gelegen aan J.W. Hagemanstraat 43 in Eibergen.

Meer informatie over Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie in Eibergen

Salon De Lelie is een schoonheidssalon die service, kwaliteit, goed resultaat en persoonlijke aandacht biedt. Ze werken samen met klanten om hun huid in topconditie te krijgen en verschillende huidproblemen aan te pakken. Daarnaast bieden ze ook ontspannende gezichtsbehandelingen aan. In de salon werken ze met verschillende merken en klanten hebben de mogelijkheid om deze producten ook aan te schaffen voor thuisgebruik. De Lelie Eibergen is gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen en is te bereiken via telefoon en e-mail. Ze hebben ook een prijslijst beschikbaar. Behandelingen vinden plaats op afspraak en op dinsdag- en donderdagavond kan de salon indien nodig tot 21.00 uur geopend zijn, maar alleen op afspraak.

Wil je weten wat Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie

Bezoekers bekeken ook