Schildersbedrijf A.J.H. Kersten

Schildersbedrijf A.J.H. Kersten is een Schilder gelegen aan Venterkamp, Spoorstraat 100 in Ruurlo.

Meer informatie over Schildersbedrijf A.J.H. Kersten in Ruurlo

Schildersbedrijf Kersten is opgericht in 1996 en levert schilderwerk aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Lochem en wordt gerund door eigenaar Ton Kersten, die al ruim 40 jaar ervaring heeft in de schildersbranche. Naast schilderwerk biedt Kersten ook beglazing en wandafwerking aan, inclusief het leveren en plaatsen van diverse glassoorten en spiegels. Daarnaast geeft Kersten kleuradvies en biedt hij meerjarige onderhoudsplannen aan om de kosten te beperken. De diensten van Kersten staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden uitgevoerd in overleg met de klant. Er wordt ook 2 jaar garantie gegeven op het binnen- en buitenschilderwerk. De werkplaats en opslag van materialen bevinden zich in Ruurlo, waar Kersten ook werkzaamheden verricht zoals het schilderen van vensters, tuinhekken en boten. Klanten kunnen contact opnemen voor gratis advies en/of een offerte.

Wil je weten wat Schildersbedrijf A.J.H. Kersten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf A.J.H. Kersten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf A.J.H. Kersten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf A.J.H. Kersten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Schildersbedrijf A.J.H. Kersten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf A.J.H. Kersten

Bezoekers bekeken ook