Salon Fi'dysi

Salon Fi'dysi is een Kapper gelegen aan Julianaplein 3 in Ruurlo.

Meer informatie over Salon Fi'dysi in Ruurlo

Fi'dysi is een allround kapsalon die op de hoogte blijft van de nieuwste trends en technieken. Ze werken met producten van LANZA en Man made 18.21 en bieden knipbehandelingen voor dames, heren en kinderen, evenals kleuren, krullenknippen en opsteken. Daarnaast bieden ze ook bruidskapsels en make-up arrangementen aan op aanvraag. Je kunt ook leuke sieraden van B.E.P bestellen, evenals cadeautjes zoals t-shirts en hoodies die je kunt laten bedrukken met leuke teksten. De webshop zal echter vanaf 14 december niet meer actief zijn en zal doorgaan onder de naam Timelezz. Gepersonaliseerde producten zoals broodtrommels, sleutelhangers, t-shirts en hoodies kunnen nog steeds besteld worden via Timelezzfashion. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken, maar zonder afspraak is ook mogelijk als er ruimte is. Het adres van de salon is Julianaplein 3, 7021 BB Ruurlo en het telefoonnummer is 0610624218. Vanaf 1 oktober zal het oude telefoonnummer 0575 512383 niet meer actief zijn, alleen het 06-nummer blijft in gebruik.

Wil je weten wat Salon Fi'dysi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Fi'dysi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Fi'dysi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Fi'dysi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Salon Fi'dysi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Fi’dysi

Bezoekers bekeken ook