Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax"

Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" is een Volleybalclub gelegen aan Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" in Ruurlo

Welkom bij Tornax, dé volleybalvereniging van Ruurlo. Op de website van Tornax vind je allerlei informatie over de vereniging. Zo is er een programma waar je kunt zien wanneer er wedstrijden en trainingen zijn. Ook is er een agenda waar belangrijke data en evenementen vermeld worden. Daarnaast is er een nieuwssectie waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws rondom Tornax. Verder kun je op de website contactgegevens vinden en is er een sectie waar de shirt sponsors van de vereniging vermeld worden. Als je Tornax wilt volgen, kan dat via sociale media. Kortom, op de website van Tornax vind je alles wat je wilt weten over de volleybalvereniging uit Ruurlo.

Wil je weten wat Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ruurlose Volleybalvereniging "Tornax" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruurlose Volleybalvereniging “Tornax”

Bezoekers bekeken ook