Ruurlose Gym Vereniging RGV

Ruurlose Gym Vereniging RGV is een Sportschool gelegen aan Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Ruurlose Gym Vereniging RGV in Ruurlo

De Ruurlose Gymnastiek Vereniging (RGV) heeft een lange historie sinds de oprichting in 1926 en staat bekend om het plezier en sportiviteit binnen de vereniging. Voor jong en oud is er een programma beschikbaar, variërend van Ouder & Kind gym tot senioren gymnastiek. Je kunt altijd 3 keer gratis meedoen voordat je lid wordt. RGV heeft ook dit jaar weer een aantal activiteiten gepland, waaronder de jaarlijkse Bolchrysantenactie op 26 augustus. Daarnaast hebben de RGV springers onlangs deelgenomen aan de Nederlands Kampioenschappen Trampoline springen en heeft Wout Krabbenborg zilver gewonnen op de Flower Cup.

Wil je weten wat Ruurlose Gym Vereniging RGV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruurlose Gym Vereniging RGV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruurlose Gym Vereniging RGV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruurlose Gym Vereniging RGV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ruurlose Gym Vereniging RGV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruurlose Gym Vereniging RGV

Bezoekers bekeken ook